10 Nisan 2018 Salı

Tatlıcı Hasan Masat

TATLICI HASAN MASAT






1965 YILINDA TABLADA TATLI SATIŞI YAPARAK TİCARETE ATILAN HASAN MASAT; 1980 YILINDA KÜNEFENİN YAPIMINI ÖĞRENMEK İÇİN GİTTİĞİ SURİYE'DE 10 YIL KALARAK 1990 YILINDA GERİ DÖNÜŞ YAPIP İLK KÜNEFE ÜRETİM TESİSİNİ KURDU.



KALİTE VE HİJYENİ EN ÖN PLANDA TUTAN HASAN MASAT; ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ VE ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BELGELERİNİ ALARAK MÜŞTERİLERİNE GÜVEN VERDİ.





ŞU ANDA TÜRKİYE GENELİ 7 ŞUBESİ 2 ÜRETİM TESİSİ 2 LOJİSTİK DEPOSU 67 BAYİ VE DAĞITIM NOKTASIYLA TÜRKİYE GENELİNDE Kİ HİZMETİNE DEVAM EDEN HASAN MASAT; SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİNE KALİTELİ VE HİJYENİK ÜRÜNLER SUNARAK SİZLERİN GÜVENİNİ KAZANMAYA DEVAM ETMEKTEDİR...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kazancılar Restaurant

KAZANCILAR RESTAURANT 1908 DEN BERİ, Adana’yı Kebapla tanıştıran ve kebap denilince akla gelen ilk isim. Kebap ve eğlence kültürünü ...